Annons

Annons


Chèvresnittar med vit persika, honung & pinjenötter!

Kan man någonsin tröttna på goda härliga snittar? Nä, tänkte väl det 🙂
Här kommer ett tips på en härlig kombination där den söta vita persikan möter den salta, krämiga chèvreosten. Där crunch’et kommer från den lilla spröda crostinin undertill, och den nötiga härliga smaken från pinjenötterna. Toppat med ”blommig” smak av honung. Ja ni kan tänka er va? ♥
Här kommer ingredienslista!

Annons

5 min, 8-10 snittar

Ingredienser
8-10 st crostini
8-10 st skivor ”mini chèvre”, liten rulle (med eller utan kanter – efter smak)
1 vit persika
pinjenötter
honung
flingsalt

Dekoration
färska örter

Gör så här
1. Lägg ut crostini på ett serveringsfat. Lägg på en chèvreskiva på varje.
2. Skiva halvmånar av den vita persikan, lägg uppe på.
3. Ringla över lite honung, strö över lite flingsalt och toppa med pinjenötter.
Servera tilltugget relativt tätt inpå 🙂

Servera till ett glas mousserande!

Önskar er ett trevligt mingel ♥

Kram Catarina

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

Annons



Annons
Senaste från Elle Mat & Vin