Annons

Annons


Edamamepesto på små mini-crostinis!

SOMMARLOV, SEMESTER, LEDIGHET!
Här kommer ett ett härligt tilltugg som alla kan göra. Snabbt, enkelt & fasansfullt gott. Här kommer receptet på min edamamepesto på crostini!

DSC_0965

Ingredienser
2 dl edamamebönor
2-4 msk kallpressad rapsolja
1/2 vitlök
1/2 dl pinjenötter (funkar även med rostade solrosfrön)
2-2,5 dl riven parmesan
1 nypa salt
ca 15 crostinis, naturella

Annons

Gör så här:

Lägg alla ingredienser i en bunke. Mixa med stavmixer tills det blivit slätt. Smaka upp med salt.
Lägg en klick ärtpesto på crostini, dekorera med pinjenötter, flingsalt och ringla över lite kallpressad rapsolja.

Tips!
Det är super gott att lägga en klick ärtpesto på små färska surdegsbrödsskivor, måste provas.
Ha en underbar dag! 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

Annons



Annons
Senaste från Elle Mat & Vin