Annons

Annons


Träningsmellis – kalkon & gurksnurror

Vad äter ni för gott till mellanmål? Ja, ni vet ju säkert att jag tränar en del, så jag tänkte ge ett litet tips här på vad jag faktiskt äter till mellis på dagarna. Jag gör jätteofta dessa kalkonsnurror med gurka. Supergott & enkelt. Faktiskt rätt fina också! Man äter ju med ögat också, även fast det bara är lite mellis 😉

Annons

5 snurror, 5 min

Ingredienser
½ gurka, skivad på längden i mandolin
3-4 skivor rökt kalkon
(Tandpetare för att sätta fast änden med)

Gör så här
Skiva gurkan på längden med hjälp av en mandolin. Gör lagom tjocka skivor för att sedan kunna rulla ihop dom. (Vill man skala gurkan först så gör det, det blir lika bra.)
Lägg en lång skiva gurka på skärbrädan, dela på en kalkonskiva, lägg omlott på gurkan. Snurra längden tills det blir en liten fin snurra. Sätt fast änden med en tandpetare. Ställ svalt till servering eller ät direkt!

Vips, så var träningen en fest!

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

AnnonsAnnons